Sisustussuunnittelija

Aloitin työni sisustussuunnittelijana Vallila Interiorissa. Oman yritykseni perustin Helsingin Kruununhakaan vuonna 2005 ja päivääkään en vaihtaisi pois. Olen suunnitellut toimistoja, kahviloita ja kesämökkejä mutta suurimmaksi osaksi teen koteja. Koteja jotka ovat asiakkaideni näköisiä ja oloisia. Välillä työ aloitetaan vasta haaveilusta, siinä vaiheessa kun uudesta kodista on olemassa vasta pohjakuva, kuoppa maassa tai tontti. Toisinaan taas jo valmiiseen kotiin lisätään vain jotain uutta, päivitetään tai täydennetään sisustusta.

Vuosien aikana minulle on kertynyt loistava joukko hyviä yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppanieni avulla saat minulta projektiisi suunnitelman lisäksi myös suunnitelman toteuttamiseen tarvittavat tekijät ja tuotteet. Urakoitsijat, kiintokalusteet, huonekalut, tekstiilit, valaisimet, laatat tai vaikkapa taulut.

Sisustussuunnittelijan työssäni olen ollut mukana hyvin erikokoisissa ja erilaisissa projekteissa Asiakkaita ja kohteita minulla on ollut Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan lisäksi Uudellamaalla, Lapissa ja Espanjan aurinkorannikolla asti. Olit sitten asunnon omistaja Espoosta, siitä haaveileva Helsingistä, Suomessa tai ulkomailla mökkeilevä tai nykyiseen kotiisi remonttia suunnitteleva palvelen sinua mielelläni!

Tutustu töihini kuvagallerian avulla ja ota yhteyttä omassa projektissasi!